امروز مجبور شدم کلی راه رو تا میدان فاطمی برم تا یک پرینتر رو پس بدم!
تک و توک مورد داشتیم که دنبال قطعات کامپیوتر اومدن یا دنبال موارد دست دوم بودن
اما یک روز یکی از مشتری های نسبتا ثابت ، درخواست پرینتر دست دوم با توان مالی 100 هزار تومان کرد !!!
یعنی من در اندرونی نورون ها و سلول های خاکستری مغزم داشتم فکر می کردم که پرینتر دست چندم هم باشه ، 100 تومن نیست ؛ هست؟!؟!؟!
این از اعماق وجود بنده برای اینکه کار اون بنده خدا هم راه بیفته باز هم بهشون گفتم که من پرس و جو میکنم
از قضا در جستجوی ما ، یک مورد پرینتر با قیمت 175000بدون در نظر نگرفتن هزینه سرویسش (اونم تازه بخاطر من که مشتری ثابتشون هستم) موجود بود!!! اونم hp  و لیزری.!!!
برای اینکه نخوام یک جامعه ای رو ببرم زیر سوال نمیگم مشتری ما ، با چه عنوانی بود ؛ اما همین قدر در فرهنگ لغت من تعریف شده که هر کس نبست به عنوان و نقشی که داره ، مسؤل هست ؛ و برخورد این آقا با وجود این که راه و رسم کاسبی رو میدونست ، با عنوانی که داشت همخوان نبود .
خلاصه اینکه همه هماهنگی ها صورت گرفت ، اطلاعات و مشخصات پرینتر داده شد و با توافق سر مبلغ با کلی چونه زدن و رضایت مشتری ، پرینتر به همون مبلغ 175 هزار بدستش رسید. حالا سود ما و هزینه تلفن و کرایه ماشین و اینا هم هیچ
بد حالا طرف بعد از این همه صحبت و استفاده از اعتبار ما ، دبّه هم دربیاره که من الان پول ندارم و بعد از عید میتونم پولش رو بدم ، یک بحث دیگه!!!
یعنی آدم قشنگ روان شاد میشه با این نوع رفتار!!! تا این قائله ختم به خیر بشه ، بنده چند باری مرحوم شدم !!!
اول کار و در برداشتن قدمهایی که هنوز تاتی تاتی هستن ، خدا این ضرر رو از بیخ گوشم رد کرد.
فقط اینکه آدم درست نیست از اعتبار عنوانش و از اعتبار و صداقت دیگران به نفع خودش استفاده کنه

یه خواستگاری فان ولی ساده

جلوی ضرر رو هرجا بگیری منفعته...

، ,رو ,پرینتر ,هم ,یک ,اینکه ,از اعتبار ,ما ، ,ضرر رو ,دست دوم ,برای اینکه

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Red Velvet World Ferdowsi International Grand Hotel |Tehran Hotels,Iran Hotels تالگو پاریس نمایندگی انحصاری محصولات و آموزش تالگو فرانسه|مراقبت پوست پزشکی و سلامتی امداد خودرو، حمل خودرو، جرثقیل، کفی، خودروبر در کرج و اطراف سایت فایل سرچ وب سایت آز من موسسه خیریه بیت الکوثر زنگی آباد زرین تخفیف Harfaye ye adame mamoli